Η εταιρία «ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ» με έδρα την Νέα Μάκρη βρίσκεται κοντά σας από το 1985 και είναι φημισμένη για την αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρει.

Ο στόλος μας ανανεώνεται και μεγαλώνει συνεχώς τηρώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές με στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο 365 μέρες τον χρόνο.

Η εταιρία μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνει εκκενώσεις φρεατίων και αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου (φρεατίων, λεκανών, νιπτήρων, μπανιερών, κουζινών), αλλαγές και αποκατάσταση αποχετεύσεων από το έμπειρο προσωπικό μας, αποφράξεις αγωγών με υδροβολή, καθαρισμό στεγανών φρεατίων και άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους. Επίσης ειδικευόμαστε στην συντήρηση βιολογικού καθαρισμού.

Εκκενώσεις βόθρων

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Η εταιρια μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου. Αποφράξεις σε λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, κουζίνες.

Αλλαγές και αποκατάσταση αποχευτεύσεων

Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση του δικτύου σας από το έμπειρο προσωπικό μας.

Αποφράξεις φρεατίων

Άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους

Αποφράξεις αγωγών με υδροβολή

Καθαρισμός στεγανών φρεατίων

Συντήρηση βιολογικού καθαρισμού

Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Κατασκευή βόθρων και αποχετευτικού δικτύου.

Τοποθέτηση αντλιών

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι: Όλη την Αττική Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Σπάτα, Αρτέμιδα, Ανθούσα, Γέρακας, Καλλιτεχνούπολη, Βαρνάβας, Γραμματικό, Καπανδρίτι, Διόνυσο, Εκάλη.
© 2019 Μπασινάς, Εκκενώσεις Αποφράξεις Βόθρων
Web design by Design Code